

Local Public Safety Coordinating Council Executive Committee Tuesday, January 7 th , 2014 7:30 to 9:00 a.m. Multnomah Building - Room 315 501 S.E. Hawthorne Blvd. Meeting Agenda	
Introductions, Announcements, & Approval of Minutes	10 minutes
Co-Chair Judy Shiprack	7:30 - 7:40
OJJDP Comprehensive Gang Assessment	15 minutes
Youth and Gang Violence Subcommittee	7:40 - 7:55
Veterans Court	15 minutes 7:55 - 8:10
Corrections Health Update	15 minutes
Nancy Griffith	8:10 – 8:25
Justice Reinvestment Update Lily Yamamoto, Project Manager Suzanne Hayden, Steering Committee Chair	15 minutes 8:25 – 8:40
Legislative Update	15 minutes
Nancy Bennett and Representative Jennifer Williamson	<i>8:40 – 8:55</i>
LPSCC Executive Retreat – March 2014	5 minutes
Abbey Stamp	8:55– 9:00
Adjournment <u>NEXT MEETING – <i>Tuesday February 4</i>th, 2014</u>	

Serving Public Safety Agencies in Multnomah County



Serving Public Safety Agencies in Multnomah County