

503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

DATE/TIME: Wednesday, March 8, 2017 from 6:30-8:30pm

Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR PLACE:

AGENDA

6:30pm	Welcome & Introductions		
6:35pm	Approve February 2017 Meeting Minutes	5 min	Α
6:40pm	Public Comment	10 min	I/D
6:50pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner, Multnomah County)	10 min	I/D
7:00pm	Chair Report (Rory Renfro, Chair)	10 min	I/D
7:10pm	BPCAC Representative for Earthquake Ready Burnside Bridge (Kate McQuillan, Transportation Planner) The upcoming Earthquake Ready Burnside Bridge project invites a representative from the BPCAC to serve on the project's Stakeholder Representative Group.	10 min	D/A
7:20pm	Public meetings, records, and ethics laws (Bernadette Nunley, Senior Assistant County Attorney) Bernadette Nunley, Senior Assistant County Attorney, will provide an overview of the relevant public meeting laws, public records laws, and ethics laws for appointed members of County committees.	40 min	I/D
8:00pm	Hawthorne Bridge Naito Ramp Improvement Project (Portland State University Capstone Group) A group from Portland State University will address the safety issues at the intersection of the northbound Naito on-ramp and eastbound Madison Street.	30 min	I/D
	Misc Project Updates (all)	_	Time

The next BPCAC meeting is Wednesday, April 12, 2017

Remaining

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee A – Action Item I – Information Item I/D –Information / Discussion Item I/A - Information / Action Item