ACHIEVE/REACH Meeting Agenda

<u>A</u>ction <u>C</u>ommunities for <u>H</u>ealth, <u>I</u>nnovation and <u>E</u>n<u>V</u>ironmental Chang<u>E</u>

<u>R</u>acial and <u>E</u>thnic <u>A</u>pproaches to <u>C</u>ommunity <u>H</u>ealth

City of Gresham
1333 NW Eastman Parkway, Gresham, OR 97030
Wednesday – June 7, 2017
9:00am – 11:00am

<u>Desired Outcomes</u> - by the end of this meeting members will have:

- ✓ Received miscellaneous REACH grant updates
- ✓ Deep Dive WIC Progam Updates
- ✓ SPArC update
- ✓ Receive initial feedback on Menthol Education Campaign
- ✓ Identified next steps, timelines and action items

Facilitator	Agenda Item	Time
Yugen Rashad	Welcome & Introductions	9:00am – 9:15am
		(15 min)
	Review of agenda and desired outcomes	
Tameka Brazile	Check for agreement	
	Project Manager Updates	
Terresa White	PhotoProject Update	9:15am – 9:35am
		(20 min)
	MCHD Tobacco Control Prevention Program introduce story map and	
	next steps from youth engagement	
Sandra Meucci,	Menthol Education Campaign	9:35am -9:45am
Nick Rivas		(10 min)
	Updates for Fall 2017 – Spring 2018	
Kathy Humphries,	Deep Dive Topic – WIC Program Update	9:45am – 10:30am
WIC		(45 min)
Jen Moore, EPS	Program redesign for family and cultural values	
ACHIEVE	Announcements	10:30 – 10:45
Coalition/Natasha		(15 min)
Smith	Get updates from partners on our busy summer!	
	Pan African Festival – Public Health Entertainment Intervention	
All/Yugen	Next steps	10:45am - 11:00am
		(15 min)
	Future agenda items and follow-up (who will do what by when?!!)	
	Next upcoming meeting dates:	