

**Transportation Division** 1620 SE 190<sup>th</sup> Avenue, Portland OR 97233 503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

## Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

## DATE/TIME: Wednesday, October 11, 2017 from 6:30-8:30pm PLACE: Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

## AGENDA

6:30pm	Welcome & Introductions		
6:35pm	Approve July and September 2017 Meeting Minutes	5 min	А
6:40pm	Public Comment	10 min	I/D
6:45pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner, Multnomah County)	5 min	I/D
6:50 pm	Chair Report (Rory Renfro, Chair)	5 min	I/D
6:55pm	<b>BPCAC Member Stories</b> – <i>Rory Renfro</i> Each month, a BPCAC member tells a five-minute story about who they are, their interests and experience, and how they came to join the BPCAC.	5 mii	n I
7:00pm	<b>Burnside Bridge Maintenance Project Update</b> ( <i>Chuck Maggio, Multnomah County</i> ) Chuck Maggio, Project Manager for the Burnside Bridge Maintenance Project, will provide an update to the BPCAC.	30 min	I/D
7:30pm	<b>Earthquake Ready Burnside Bridge, SRG Meeting Report Back</b> ( <i>Talia Jacobson and Art Graves</i> ) The Stakeholder Representative Group (SRG) for the Earthquake Ready Burnside Bridge project recently met for the second time. The BPCAC's representatives on the Committee will share out the key take aways from the first meeting.	10 min	I/D
7:40pm	<b>Historic Columbia River Highway Congestion Mitigation and Safety</b> <b>Improvement Plan</b> ( <i>Terra Lingley, Oregon Dep't of Transportation</i> ) Terra Lingley will provide an overview of the new planning effort along the Historic Columbia River Highway in the Gorge.	30 min	I/D
8:10pm	Misc Project Updates (all, time remaining)		

## The next BPCAC meeting is Wednesday, November 8, 2017.

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee