

503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

DATE/TIME: Wednesday, January 10, 2018 from 6:30-8:30pm

PLACE: Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR

AGENDA

6:30pm	Welcome & Introductions		
6:35pm	Approve December 2017 Meeting Minutes	5 min	Α
6:40pm	Public Comment	10 min	I/D
6:50pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner, Multnomah County)	5 min	I/D
6:55pm	Chair Report (Rory Renfro, Chair)	5 min	I/D
7:00pm	BPCAC Member Stories – <i>Susan Watt</i> Each month, a BPCAC member tells a five-minute story about who they are, their interests and experience, and how they came to join the BPCAC.	5 mi	in I
7:05pm	Broadway Bridge Update (Jon Henrichsen, Multnomah County) Jon Henrichsen, Engineering Manager at the Bridge Shop, will provide an update since the September 2017 BPCAC meeting about potential improvements to the west end of the Broadway Bridge.	30 min	I/D
7:35pm	Multnomah County Road Maintenance 101 (John Niiyama, Road Maintenance Program Manager) Road Maintenance Program Manager, John Niiyama, will provide a "101"-style overview of the County's road maintenance program to highlight the complexities involved in managing and maintaining critical transportation assets.	40 min	I/D
8:15pm	Misc Project Updates (all, time remaining)		

The next BPCAC meeting is Wednesday, February 14, 2018.

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.