

Transportation Division

503-988-5050 Fax 503-988-3321 http://www.multco.us/transportation-planning

Multnomah County Bicycle and Pedestrian Citizen Advisory Committee

Wednesday June 12, 2019 from 6:30-8:30pm DATE/TIME:

Board Room, Multnomah Building, 501 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR PLACE:

AGENDA

Welcome & Introductions

6:30pm	Approve May 2019 Meeting Minutes	5 min	Α
6:35pm	Public Comment	10 min	I/D
6:45pm	Chair Report (Rory Renfro)	5 min	I/D
6:50pm	Staff Report (Kate McQuillan, Transportation Planner)	5 min	I/D
6:55pm	Staff Transitions (Kate McQuillan & Joanna Valencia, Transportation Planning and Development Manager) With Kate's departure at the end of June, Kate and Joanna will facilitate a discussion about staff transitions that support the BPCAC, as well as address any questions or concerns from committee members.	20 min	I/D
7:15pm	Upcoming Closure of NW Cornelius Pass Rd (Mike Pullen, Public Affairs) Mike Pullen has the latest information on the planned 11-week closure of NW Cornelius Pass Road schedule to begin in July 2019.	30 min	I/D
7:45pm	Hawthorne Bridge Ramp Updates (Jon Henrichsen, Engineering Services Manager) With the on-going construction of the new County Courthouse at the west end of the Hawthorne Bridge, we have received a number of concerns and safety proposals for westbound bicycle and pedestrian traffic travelling on to the bridge.	30 min	I/D

The next BPCAC meeting is Wednesday, July 10, 2019

Persons with a disability requiring special accommodations, please call the Office of Citizen Involvement at (503) 988-3450 during business hours. Persons requiring a sign language interpreter, please call at least 48 hours in advance of the meeting.

Meeting agendas and minutes are available at: www.multco.us/transportation-planning/bicycle-and-pedestrian-citizen-advisory-committee

8:15pm Open Share / Project Updates / Other Business (All)

A – Action Item I - Information Item D - Discussion Item

Time remaining