

Public Meeting Agenda May 12th, 2025 6:00-8:00 PM Via Zoom

Health Center Purpose: Bringing services to individuals, families, and communities that improve health and wellness while advancing health equity and eliminating health disparities.

CHCB Board:

Tamia Deary (she/they) – Chair

Kerry Hoeschen (she/her) – Vice Chair

Darrell Wade (he/him)- Treasurer

Brandi Velasquez (she/her/ella) – Member at Large

Susana Mendoza (she/her) - Secretary

Brenda Chambers (she/her) - Board Member Jose Gomez (el/ellos) - Board Member Monique Johnson (she/her) - Board Member Dani Slyman (she/her) - Member at Large

Anirudh Padmala (he/him) - Interim Executive Director (Ex Officio)

- Meetings are open to the public
- Guests are welcome to observe/listen
- There is no public comment period
- All guests will be muted upon entering the Zoom

Please email questions/comments to **the CHCB Liaison at CHCB.Liaison@multco.us**. Responses will be addressed within 48 hours after the meeting.

Time	Topic/Presenter	Process/Desired Outcome
6:00-6:10 (10 min)	Call to Order / Welcome Tamia Deary, CHCB Chair	
6:10-6:15 (5 min)	Minutes Review - VOTE REQUIRED April 14, 2025 Public Meeting Minutes April 21st, 2025 Special Public Meeting Minutes Tamia Deary, CHCB Chair	Board reviews and votes
6:15-6:30 (15 min)	Change in Pharmacy Hours: Standardization across Health Center Clinics - VOTE REQUIRED Michele Koder, Pharmacy Director	Board reviews and votes
6:30-6:40 (10 min)	Grant Opportunity for Mobile Clinic Summary - VOTE REQUIRED Ryan Linskey, Shared Services Operations Manager Daniel Martinez-Tovar, Interim Health Center Deputy Chief Operations Officer Alison Frye, Grants & Grants Development Team	Board reviews and votes
6:40-6:50 (10 min)	Healthshare HRSN Capacity Building Grant: Nutrition Education - VOTE REQUIRED Adrienne Daniels, Strategy & Policy Director Claire Nystrom, Grants & Grants Development Team	Board reviews and votes
6:50-6:55 (5 min)	Medcurity Revised SRA Contract - VOTE REQUIRED Tamia Deary, CHCB Chair	Board reviews and votes
6:55-7:05 (10 min)	Quality Management Plan - VOTE REQUIRED Brieshon D'Agostini, Quality and Compliance Officer	Board reviews and votes

7:05-7:15 (10 min)	Break	
7:15-7:25 (10 min)	Monthly Financial Report Hasan Bader, Finance Manager	Board receives updates
7:25-7:35 (10 min)	Committee Updates CHCB Committee Chairs	Board receives updates
7:35-8:00 (25 min)	Board Discussion (Closed Executive Session) Tamia Deary, CHCB Chair	Board receives updates and discusses in a confidential executive session
8:00	Meeting Adjourns	Thank you for your participation