

Public Meeting Agenda November 16, 2024 8:30-9:30 AM **Hybrid Northeast Health Center,**

Lower Level Conference Room and via Zoom

Health Center Mission: Bringing services to individuals, families, and communities that improve health and wellness while advancing health equity and eliminating health disparities.

CHCB Board Present:

Tamia Deary (she/they) - Chair Darrell Wade (he/him)- Treasurer **Kerry Hoeschen (she/her)**– Secretary Brandi Velasquez (she/her)-

Member-at-Large Member Susana Mendoza (she/her) - Member-at-Large Dani Slyman (she/her) - Board

Jose Gomez (El-ellos) - Board Member Member

Harold Odhiambo (he/him)- Board

Brenda Chambers (she/her) - Board

Monique Johnson (she/her) - Board

Member

Jenna Green (she/her)- Interim Executive Director (Ex Officio)

Meetings are open to the public

Guests are welcome to observe/listen

- There is no public comment period
- All guests will be muted upon entering the Zoom

Please email questions/comments to the CHCB Liaison at CHCB.Liaison@multco.us. Responses will be addressed within 48 hours after the meeting

Time	Topic/Presenter	Process/Desired Outcome
8:30-8:40 (10 min)	Call to Order / Welcome Tamia Deary, CHCB Chair	
8:40-8:45 (5 min)	Minutes Review - VOTE REQUIRED October 14, 2024 Public Meeting Minutes	Board reviews and votes
8:45-8:55 (10 min)	Update the Sliding Fee Discount Policy/Pharmacy RH Program Language - VOTE REQUIRED Michele Koder, Pharmacy Director Charlene Maxwell, Medical Director	Board reviews and votes
8:55-9:00 (5 min)	Board Composition -Recommendation to retain Member at Large Susana Mendoza for one additional year to complete Officer term - VOTE REQUIRED Tamia Deary, CHCB Chair	Board reviews and votes
9:00-9:10 (10 min)	Executive Officer Slate of Candidates Tamia Deary, CHCB Chair Susana Mendoza, CHCB Member at Large	Board reviews
9:10-9:20 (10 min)	Monthly Financial Report Hasan Bader, Finance Manager	Board reviews
9:20-9:30 (10 min)	Board Discussion (Closed Executive Session) Tamia Deary, CHCB Chair	Board receives updates in an executive session and has discussion

9:30am Meeting Adjourns Thank you for your participation