

Disability Services Advisory Council July 25th, 2024

Location: 5 Oak building

Time: 12pm-2pm

Meeting Goals

☐ Re-cap and discussion of last meeting
☐ Generating ideas for New Area Plan Needs Assessment
☐ Guest speaker Raffaele Timarchi Strategic Initiative Manager for LPSCC
(Local Public Safety Coordinating Council) followed by discussion

Attendance:

Not in attendance:

Guest list:

Time	Topic	Who
12:00pm	Connecting	All
12:10pm 10 min	Zoom Accessibility	All
12:20 5 min	Land Acknowledgement and Action	Raquel
12:25pm 5 min	Introduce everyone and new staff	Raquel
12:30 pm 5 min	Re-cap Officer's information	Raquel
12:35 pm 10 min	Commissioner Sharon Meieran	Commissioner Sharon Meieran
12:45 pm	Generating ideas for New Area Plan Needs Assessment	Research Team



30 min	And conversation of what's missing?	
1:10pm	BREAK (5 min)	
1:15pm	LPSCC (Local Public Safety Coordinating Council) Overview and discussion	Raffaele Timarchi
1:50pm	Public Testimony	